ALBANIAN SEMI-FINALS 2004

The Albanian Semi-Finals were held at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Adi Krasta & Ledina Celo. The finalists were chosen by televoting (50%) & an “expert” jury (50%) and were announced on December 19th.

Semi-Final 1 – 18th December

1 Eja Come Orges Toçe

F

2 Jeto jetën tënde Live your life Fazile Syla

3 Nata Night Arjan Hasanlliu

4 Pranë teje Close to you Elvana Gjata

5 Me ty With you Rudi & Ingrid Jushi

F

6 Kthehu dhe kujto Come back and remember Voltan Prodani

F

7 Dashuri a lojë Love or game Aurel Thëllimi

8 Bota ime My world Arbër Arapi

F

9 E nesërmja tjetër kujt i takon Who does the future belong to Kozma Dushi

F

10 Ç’punë ke ti me dashurinë What do you have to do with love Ermiona Lekbello

F

11 Një shpresë për jetën time A hope for my life Klajdi Musabelliu

F

12 E dashuruar In love Evis Mula

F

13 Sa herë që vjen pranvera Everytime when spring arrives Saimir Çili

14 Njëmijë zemra A thousand hearts Rovena Dilo

F

Semi-Final 2 – 19th December

1 Sikur të rroja sa kjo botë

If I could live as long as the world

Andi Kongo

F

2 Kthehu Come back Erida Rexhepi

3 Ju të dashurat e mia

Oh, you, my loved ones

Kujtim Prodani

F

4 Trill vjeshte

Autumn’s mood

Edmond Mancaku

F

5 E kam një sekret I have a secret Anila Jonuzi

6 Dua dhe s’dua I love and don’t love Gjergj Jorgaqi

7 Sytë e zemrës The eyes of the heart Anisa Dervina

F

8 Ike You went away Rijet Pirani

9 Imazhi yt Your reflection Anjeza Shahini

F

10 Rritu pa mbarim

Never stop growing

Bashkim Rodoni

11 Qëndroj I’m staying Eneda Tarifa

F

12 Hirushja

Cinderella

Rosela Gjylbegu

F

13 Syri i saj po më verbon Her eyes make me blind Françesk Radi

F

14 Fjala The word Saimir Braho

15 Mbi urë Upon the bridge Mariza Ikonomi

F

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s