ALBANIAN SEMI-FINAL 2010

The Albanian Semi-Final was held on December 25th at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Miriam Cani & Alban Skenderaj. The top 2 songs (chosen by an “expert” jury) qualified for the final.

1 Retë s’na ndajnë

Clouds don’t separate us

Stefan Marena

2 Sa dua unë

How I wish I

Brikena Asa

3 Dashurisë i erdhi vjeshta

Autumn came to love

Onanta Spahiu

4 Stinë dashurie

Season of love

Jona Koleci

5 Mendohu dhe njëherë

Think once more

Nazmie Selimi

6 Tirana brodway

Tirana broadway

Goldi Halili F
7 Zërin tim ta ndjesh

Feel my voice

Iris Hoxha F
8 Gabimi

Mistake

Supernova

9 Je larg

You’re far away

Ardita Tusha

10 Të dy e dimë

Both of us knows

Selina Prelaj

11 Një tjetër jetë

Another life

Vitmar Basha

12 Botë pa sy

World without eyes

Lutus

13 Ajo

She

Kelly

14 Një fjalë të ngrohtë

A warm word

Dorina Toçi

15 Ti You Borana Kalemi

16 Vitet më të bukura

The most beautiful years

Amanda Ujkaj & Violeta Lulgjuraj

17 Si dy të huaj

Like two strangers

Yje Të Panjohur

18 Nata ime

My night

Çlirim Leka

Dorina Toçi

Dorina Toçi was a backing singer for Albania in ESC 2009.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s